Nathalie & Maarten MartensBobbenagelseweg 4, Sint-OedenrodeT 0413-752680
Voor alle rassen
All-inclusive
Professioneel en veilig
5 sterren service
Plezier en liefde
Plezier en liefde
Voor alle rassen
Perfect logeeradres
Zorgeloze vakantie
Elke dag genieten
All-inclusive
5 sterren service
Zorgeloze vakantie
Perfect logeeradres
Elke dag genieten
Professioneel en veilig

Annuleringen vanwege Corona Virus

Voor veel mensen zal de vakantie niet door kunnen gaan zoals gepland. Volgens onze voorwaarden zou je dan je aanbetaling kwijt zijn. Maar gezien de grote hoeveelheid annuleringen en omdat wel allemaal in hetzelfde schuitje zitten hebben we de regeling aangepast en veel soepeler gemaakt.

Gaat je vakantie niet door vanwege het Corona virus, dan blijft je (aan)betaling staan tot je volgende vakantie. We verrekenen dus je (aan)betaling met je nieuw geplande vakantie. Heb je nog niet gepland, dan blijft het bedrag ook open staan totdat je wel een vakantie hebt kunnen plannen. Deze regeling loopt tot 15 Januari 2021.

We vragen om ons te helpen met de administratieve afhandeling. Ons systeem is niet uitgerust om dit soort zaken goed bij te houden, dus we moeten met excel gaan werken. Maar een foutje is snel gemaakt, dus vermeld bij je volgende reservering gerust je tegoed. Samen zorgen we dat het voor elkaar komt

In de tussentijd blijven wij normaal open, met natuurlijk wel wat aanpassingen net zoals in bijvoorbeeld winkels. We verwachten drukte op het moment dat we weer met vakantie kunnen gaan, houdt dat in gedachten. Want ook nu en in de toekomst geen stapelbedden voor de logees in het Bobbenagel Kattenhotel, maar de service en liefde voor de katten zoals je die gewend bent.

Wees voorzichtig op jezelf en de anderen in je omgeving.

Tot ziens!

Nathalie & Maarten