Nathalie & Maarten MartensBobbenagelseweg 4, Sint-OedenrodeT 0413-752680
All-inclusive
Plezier en liefde
5 sterren service
Elke dag genieten
Voor alle rassen
Zorgeloze vakantie
Plezier en liefde
Professioneel en veilig
Voor alle rassen
Zorgeloze vakantie
Elke dag genieten
All-inclusive
Perfect logeeradres
5 sterren service
Perfect logeeradres
Professioneel en veilig

Zomer 2020 Corona Update

Up-date Corona- Virus zomervakantie 2020 – toevoeging op de versoepeling van de annulering regels

Veel mensen hebben hun vakantie de afgelopen maanden moeten annuleren, of gaan liever niet op vakantie nu. We zijn nu weer een andere fase ingegaan met meer versoepelingen, heel fijn om weer naar de kapper te kunnen! 

Bobbenagel Kattenhotel is de afgelopen maanden gewoon geopend gebleven en dit blijft ook zo.

Wel hebben we de regels omtrent het maken van een annulering versoepeld. Maar nu komt de drukkere zomerperiode er weer aan en het is nu tijd om na te denken of je de reservering voor de vakantie van je kat wil laten staan. 

We snappen dat we met zijn allen niet in de toekomst kunnen kijken maar willen jullie vragen om  met ons mee te denken, het begint hier weer een beetje te lopen en mensen willen nieuwe reserveringen maken voor de aanstaande zomervakantie. Op dit moment zijn wij echter nog voor een groot gedeelte volgeboekt.

Daarom hebben we het volgende bedacht als toevoeging op de versoepeling van de annulering regels;

Indien je een reservering heb gemaakt voor het aanstaande hoogseizoen (juli- augustus-september) laat ons dan uiterlijk 8 weken voordat je vakantie ingaat weten of je de vakantie wil annuleren (liefst nog eerder natuurlijk). Dan kunnen we de reeds gemaakte aanbetaling laten staan voor een eventuele volgende vakantie voor 15 januari 2021.

Indien je korter dan 8 weken voor de geplande reis wilt annuleren (voor vakanties in juli-augustus-september) dan kunnen wij het reeds aanbetaalde bedrag niet meer meenemen naar een volgende reservering, je bent dan dus je aanbetaling kwijt. 

Dus in het kort, in de originele annulering regeling was je altijd minimaal je aanbetaling kwijt als je annuleert. In de nieuwe versoepelde regeling kan je annuleren, en je aanbetaling gebruiken voor een andere vakantie tot 15 Januari 2021. Voor juli-augustus en september dien je minimaal 8 weken voor je geplande vakantie te annuleren, anders gelden de originele regels voor annuleren die je hier kan vinden.

Bedankt voor het begrip dat jullie massaal tonen, en blijf gezond!