Nathalie & Maarten MartensBobbenagelseweg 4, Sint-OedenrodeT 0413-752680
Professioneel en veilig
Voor alle rassen
Plezier en liefde
Plezier en liefde
Zorgeloze vakantie
All-inclusive
Professioneel en veilig
Perfect logeeradres
All-inclusive
Perfect logeeradres
5 sterren service
Elke dag genieten
Elke dag genieten
5 sterren service
Voor alle rassen
Zorgeloze vakantie

Nieuwe Website en Frisse Huisstijl

We zijn alweer bezig aan ons zevende zomerseizoen. Wat hebben we al veel katjes uit logeren gehad! Natuurlijk blijf je alle jaren bezig met het verbeteren van het kattenhotel. Nieuwe krabpalen, lekkere mandjes, schilderen zo nu en dan. Je blijft eigenlijk bezig zoals in een normaal huis.

Alleen de website was nog ongeveer zoals zeven jaar geleden. En dat is toch wel een beetje ouderwets. Zou was de oude site niet ‘responsive’. De nieuwe is dat wel, en dit betekent dat de website op alle apparaten goed te bekijken is. Dus van mobiel tot desktopcomputer, je kunt altijd de website goed zien.

Ook hebben we een kopie van onze facebook berichten op de site, als u erop klikt dan komt u direct op onze facebook pagina. En voor diegenen die geen facebook hebben (en dat zijn er echt een boel!) posten we vanaf nu ook de wekelijkse foto’s en berichten op de website. Dus u hoeft geen facebook meer te hebben om de foto’s te kunnen zien.

Verder is de hele huisstijl opgefrist en is de lay-out van de website weer helemaal van nu, met niet te veel tekst en lekker veel foto’s om een goede indruk van het kattenhotel te geven.

Björn van bjorn-ontwerp.nl heeft ons geholpen met de website en de huisstijl, Bjorn bedankt! Op de foto’s het oude en nieuwe opgefriste logo.